lunes, 31 de diciembre de 2012

II Cicle Jazz i Vi amb DO Tarragona




Al desembre uns dels events culturals a no fallar són els maridatges que es fan al Palau de Fires i Congressos de Tarragona de vins de la DO Tarragona i actuacions de Jazz per part de músics locals, conduït per la enòloga Elisa Ribé. La primera sessió amb l'actuació del duet format per la veu i la guitarra d’Olga Pes amb el saxo i la flauta de Gerard Marsal es va tastar el nou vi del Mas del Botó, Mas del Botó 2010.

En diciembre uno de los eventos culturales a no fallar son los maridajes que se realizan en el Palau de Fires i Congressos de Tarragona de vinos de la DO Tarragona y actuaciones de Jazz por parte de músicos locales, conducido por la enóloga Elisa Ribé. La primera sesión con la actuación del dueto formado por la voz y guitarra de Olga Pes con el saxo y flauta de Gerard Marsal, se cató el nuevo vino del Mas del Botó, Mas del Botó 2010.

Jazz & Vi
In December one of the cultural events not to miss are the pairings that take place in the Palau de Fires i Congressos of Tarragona Tarragona DO wines and jazz performances by local musicians, conducted by the winemaker Elisa Ribé. The first session with the performance of the duet formed by the voice and guitar of Olga Pes with sax and flute Gerard Marsal  was tasted the new wine of the Mas del Botó, Mas del Botó 2010.

En Décembre un des événements culturels à ne pas manquer sont les accords qui ont lieu dans le Palau de Fires i Congressos de Tarragone   de vins DO Tarragona et des spectacles de jazz de musiciens locaux, dirigés par la œnologue Elisa Ribé . La première session de la performance du duo formé par la voix et la guitare de Pes avec sax et flûte Gerard Marsal Olga a été goûté le nouveau vin  du Mas Botó, Mas del Botó 2010.
dotarragona14
Fotografia captada de #4wine


No hay comentarios:

Publicar un comentario