miércoles, 26 de diciembre de 2012

S'inicia la verema el 3 d'Octubre

La campanya del 2012 s'inicia  al Mas del Botó el 3 d'octubre amb la verema de la varietat Garnatxa Negra. Ens acompanyen turistes francesos que aprofiten per conéixer la nostra manera de elaborar durant la verema i el mateix temps guadeixen del sol de tardor a la Vall del Cortiella.

Este año la vendimia en Mas del Botó se inició el 3 de octubre con la recogida de uva de la variedad garnacha negra. Nos acompañan turistas franceses que aprovechan para conocer nuestra manera de elaborar y disfrutar del sol de otoño en el Valle del Cortiella.

Harvest began on  October 3rd collecting Grenache variety grapes  in Mas del Botó. We were accompanied by french tourists who took advantage of knowing our way of wine making and at the same time they enjoyed Autumn sun of the Cortiella Valley.


La vendange a commencé le 3  d'octobre récoltant raisin des cépages grenache. Des touristes françaises ils nous rejoignent pour apprendre nôtre manière de vinification et profiter le soleil d'automne à la vallée du Cortiella.




No hay comentarios:

Publicar un comentario